Download ProShot APK

⬇️ Link Download
Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(6 Votes)
ProShot APK - 4.0 kejaba 5 adhedhasar 6 votes

dijupuk pro

proshot APK Android

Unduh Gratis APK ProShot

 

app Description

 

ANYAR: Coba Tembakan Pro Evaluator APK pisanan kanggo ndeleng fitur apa sing didhukung piranti sampeyan

"Layout layar apik banget. Kita nyedhiyakake sampeyan Tembakan Pro APK kanthi fitur mod sing apik banget: N / A sing muga-muga sampeyan seneng! Sampeyan uga bisa nemokake cidra eksklusif sing kasedhiya kanggo Tembakan Pro ing forum kita. ProShot APK minangka pilihan sing disaranake kanggo sing golek aplikasi. DSLRs bisa sinau bab utawa loro saka desain Tembakan Pro APK "

Tambahan saka Tembakan Pro kanggo Android:

• Kontrol manual, semi-manual, utawa otomatis babagan cahya, lampu kilat, fokus, ISO, kacepetan rana, obor, lan imbangan putih*
• Njupuk ing JPEG, RAW utawa RAW + JPEG* (RAW = .DNG file)
• Mode Lukisan Cahya kanthi rana tanpa wates lan pratinjau langsung. Tonton nalika potret berkembang ing ngarsane!
• Mode Timelapse kanthi kontrol manual lengkap
• Histogram urip
• Kamera madhep ngarep kanthi kontrol cahya
• Zoom nganggo mung siji driji
• Kanthi Fitur Roll kamera terpadu menyang jendhela bidik. Deleng EXIF, dhukungan kanggo puter maneh video, enggo bareng media, lan mbusak
• Grid overlay
• Tingkat karo 2 mode beda
• Nyetel kualitas JPEG, Kualitas Noise Reduction, lokasi foto
• Trabasan kanggo GPS, padhange layar, rana kamera, lan liya-liyane
• Paling inovatif UI kamera tau digawe

Siap kanggo muter? Download saiki Tembakan Pro APK gratis, mung ing Sbenny.com!

 

Requirements App lan Details

 

Versi Android dibutuhake: 7.0 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 25 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo nggunakake app iki

ID APK: com.riseupgames.proshot2

Versi App: 8.12.1 mbangun 372

Kategori: Photography

Price: € 4,99 karo Tumbas NO In-App

Ads? ora ana

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. mindhah WMV file app menyang Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nutul ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   Tembakan Pro  

 

Unduh Gratis ProShot APK Android

iklan

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk - Forum Link] [v8.12.1 mbangun 372]

Credits kanggo: KSCT.

OR

Njaluk ing Google Play [Apk + DATA] [Google Play] [Paid App]

Duwe masalah masang Tembakan Pro? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link rusak? Nggolek versi anyar utawa Mod (disusupi) saka Tembakan Pro? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!

iklan

Kepiye cara ndownload ProShot APK?

Sampeyan bisa ndownload ProShot APK kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video sing gampang iki babagan cara nginstal ProShot APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


ProShot APK mesthi aplikasi Fotografi sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 6594 ing kene ing Sbenny.com! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan ProShot APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi Fotografi kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi aplikasi Fotografi lengkap kanggo Android!

Info Tambahan babagan ProShot APK

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Photography, Hack ProShot APK, ProShot APK kanggo Android, ProShot APK ngapusi
Download 6594 kaping ProShot APK Dianyari ing: 

iklan


iklan

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur. Atos banget? 🔄 Refreshing


Ad

Nampa update liwat email!

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!
iklan