Download AppMgr Pro III (App 2 SD, Hide and Freeze apps) MOD APK

⬇️ Link Download
Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(6 Votes)
AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app) MOD APK - 4.5 kejaba 5 adhedhasar 6 votes

appmgr pro III app 2 sd ndhelikake lan beku app

appmgr pro III app 2 sd ndhelikake lan beku app APK Android

Download Gratis MOD APK AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app)

App Description:

 

Welcome kanggo AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app) kanggo Android, aplikasi Alat sing gedhe kanggo Smartphone sampeyan mesthine disenengi!

AppMgr (uga dikenal minangka App 2 SD) minangka aplikasi desain anyar sing nyedhiyakake komponen ing ngisor iki:

★ Pindhah aplikasi: mindhah app menyang panyimpenan internal utawa eksternal kanggo nyedhiyakake panyimpenan aplikasi sing luwih akeh
★ Ndhelikake aplikasi: ndhelikake aplikasi sistem (internal) saka laci app
★ Aplikasi beku: beku aplikasi supaya ora nggunakake sumber daya CPU utawa memori
★ Manajer app: ngatur aplikasi kanggo instal instalan, mindhah aplikasi utawa nuduhake aplikasi karo kanca

Download saiki Mod apk saka AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app) Gratis, mung ing sbenny.com!

 

Requirements App lan Details

 

Versi Android dibutuhake: 4.1 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 5 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo nggunakake App

ID APK: com.a0soft.gphone.app2sd.pro

Dianyari pungkasan Versi: 5.50

Kategori: Tools

Harga € 2,99 karo Ora Ana Penawaran Ing-App

Ads? ora ana

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. mindhah WMV file aplikasi kanggo Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app)  !

 

Download AppMgr Pro III gratis (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app) APK Android

iklan

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk - Forum Link] [v5.50] [MOD - Lisensi Dibusak]

Credits kanggo: KSCT

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Paid App]

Duwe masalah masang AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app)? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link rusak? Nggolek versi anyar saka AppMgr Pro III (Aplikasi 2 SD, Ndhelikake lan beku app)? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!

iklan

Kepiye cara ndownload APK MOD AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Beku)?

Sampeyan bisa ndownload APK MOD AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Beku) kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton video tutorial prasaja iki babagan carane nginstal AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Freeze app) MOD APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


AppMgr Pro III (App 2 SD, Hide and Freeze apps) MOD APK is definitely a great Tools app for Android, and the modded version we provide in this page has been already downloaded 10612 times here at Sbenny.com! If you have some spare moments, please scroll down and review this app by giving a valuable feedback and sharing your experience about AppMgr Pro III (App 2 SD, Hide and Freeze apps) MOD APK, to help people from all around the world to know what you think about it.
Yen tresna Alat aplikasi kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi aplikasi Alat lengkap kanggo Android!

Informasi Tambahan babagan AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Beku aplikasi)

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Tools, AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Freeze app) hack, AppMgr Pro III (App 2 SD, Aplikasi Singidaken lan Beku) kanggo Android, AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Beku app) ngapusi
Download 10612 kaping AppMgr Pro III (App 2 SD, Singidaken lan Beku aplikasi) MOD APK Dianyari ing: 

iklan


iklan

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur. Atos banget? 🔄 Refreshing


Ad

Nampa update liwat email!

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!
iklan