Download Battery Manager (Saver)

⬇️ Link Download
Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(1 Pilih)
Manajer Baterai (Saver) - 5.0 kejaba 5 adhedhasar 1 vote

ngirit manager batere

baterei manager saver APK Android

Unduh Gratis APK Android Battery Manager (Saver)

 

app Description

 

Manajer batere sing paling ayu lan kuat kanggo Android! Kalebu monitor batere lan hemat batere. Sampeyan bisa ngawasi informasi batere lan ngirit daya kanthi bebarengan. Manajer batere nyedhiyakake macem-macem alat. kalebu: dorongan siji tunyuk, widget ram, widget CPU, widget batere, jendhela ngambang desktop, jendhela ngambang status bar, liwat alarm panas. Sampeyan bisa ngawasi informasi ram, CPU lan batere sing cocog banget. Download saiki APK LENGKAP saka Manajer Baterai (Saver) Gratis, mung ing sbenny.com!

 

Requirements App lan Details

 

Versi Android dibutuhake: 4.4 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 73 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo nggunakake App

ID APK: com.glgjing.thor

Dianyari pungkasan Versi: 9.4.1

Price: € 1,99 karo Tumbas NO In-App

Ads? ora ana

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. mindhah WMV file aplikasi kanggo Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   Manajer Baterai (Saver)    !

 

Unduh Gratis Battery Manager (Saver) APK Android

iklan

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk - Forum Link] [V9.4.1]

Credits kanggo: KSCT

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Paid App]

Duwe masalah masang Manajer Baterai (Saver)? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link rusak? Nggolek versi anyar saka Manajer Baterai (Saver)? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!

iklan

Kepiye cara ndownload Pangatur Baterei (Ngirit)?

Sampeyan bisa ndownload Battery Manager (Saver) kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton video tutorial prasaja iki babagan carane nginstal Manager Baterei (Saver) or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


Battery Manager (Saver) temtunipun minangka aplikasi Alat sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 4013 ing kene ing Sbenny.com! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan Battery Manager (Saver), kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Alat aplikasi kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi aplikasi Alat lengkap kanggo Android!

Info Tambahan babagan Battery Manager (Saver)

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Tools, Peretas batere Manager (Saver), Pangatur Baterei (Ngirit) kanggo Android, Cheat Manager batere (Saver)
Download 4013 kaping Manager Baterai (Saver) Dianyari ing: 

iklan


iklan

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur. Atos banget? 🔄 Refreshing


Ad

Nampa update liwat email!

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!
iklan