SkyView® Explore the Universe APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(0 Votes)

skyview njelajah alam semesta

skyview njelajah alam semesta APK Android

Free Download apk Android SkyView® Explore the Universe

  

app Description

 

SkyView® Jelajahi Alam Semesta APK minangka pilihan sing paling apik kanggo wong-wong sing nggoleki aplikasi pendidikan utawa pendidikan sing paling dibayar #1
Sampeyan ora perlu dadi astronom kanggo nemokake lintang utawa rasi lintang ing langit, cukup mbukak SkyView® lan supaya nuntun sampeyan menyang lokasi lan ngenali. SkyView® minangka aplikasi stargazing sing apik lan intuisi sing nggunakake kamera sampeyan kanggo nemokake lan ngenali obyek langit kanthi akurat ing langit, awan utawa wengi. Kita nyedhiyakake sampeyan SkyView® Jelajahi Alam Semesta APK kanthi fitur mod sing apik banget: N / A sing muga-muga bisa migunani! Sampeyan uga bisa nemokake cidra eksklusif sing kasedhiya kanggo SkyView® Jelajahi Alam Semesta ing forum kita. Temokake kabeh 88 rasi lintang nalika ilang nalika sampeyan njelajah langit, temokake saben planet ing tata surya kita, temokake galaksi sing adoh lan saksiake flyover satelit.

Cara sing nyenengake kanggo mulang dhewe, bocah-bocah, siswa utawa kanca-kanca babagan alam semesta sing apik banget!
Siap kanggo muter? Download saiki SkyView® Jelajahi Alam Semesta APK gratis, mung ing Sbenny.com!

 

Requirements App lan Details

 

Versi Android dibutuhake: 4.0 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 2 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo nggunakake App

ID APK: com.t11.skyview

Dianyari pungkasan Versi: 3.7.1

Kategori: Tools

Price: € 1,57 karo Tumbas NO In-App

Ads? ora ana

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba versi [Google Play];
  2. mindhah WMV file aplikasi kanggo Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   SkyView® Explore the Universe  !

 

Unduh Gratis SkyView® Jelajahi Alam Semesta APK Android

iklan

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk - Forum Link] [v3.7.1]

Credits kanggo: KSCT

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Paid App]

Duwe masalah masang SkyView® Explore the Universe? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link rusak? Nggolek versi anyar saka SkyView® Explore the Universe? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!

iklan

Kepiye cara ndownload SkyView® Explore the Universe APK?

Sampeyan bisa ndownload SkyView® Explore the Universe APK kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video prasaja iki babagan carane nginstal SkyView® Explore the Universe APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


SkyView® Explore the Universe APK iku mesthi aplikasi Alat sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 1045 ing kene ing Sbenny.com! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan SkyView® Explore the Universe APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Alat aplikasi kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi aplikasi Alat lengkap kanggo Android!

Informasi Tambahan babagan SkyView® Explore the Universe APK

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Tools, SkyView® Jelajahi Universe APK hack, SkyView® Explore the Universe APK kanggo Android, SkyView® Jelajahi Semesta APK cheat
Download 1045 kaping SkyView® Explore the Universe APK Dianyari ing: 

iklan


iklan

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur. Atos banget? 🔄 Refreshing


Ad

Nampa update liwat email!

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!
iklan