Download PLAYit-All in One Video Player MOD APK

⬇️ Link Download
Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(1 Pilih)
PLAYit-All in One Video Player MOD APK - 4.0 kejaba 5 adhedhasar 1 vote

muter kabeh ing siji pamuter video

playit kabeh ing siji pamuter video APK Android

Unduh Gratis APK MOD Android PLAYit-All in One Video Player

  

app Description

 

Mbutuhake pamuter video lan musik kabeh-ing-siji, ngundhuh lan transfer video, lan manajer media?

Pamuter video sax HD online paling apik, pamuter musik gaana lan downloader 2️0️2️1 kanthi fitur sing nggumunake
DOLANANndhukung transfer adhep-adhepan & nuduhake saiki
Sampeyan bisa nuduhake video lan musik apa wae tanpa nggunakake data lalu lintas
Ndeteksi lan ngatur file media lokal kanthi otomatis
Ndeteksi kanthi otomatis kabeh file video ing piranti Android lan kertu SD, gampang ngurutake lan nuduhake file media, lan kanthi jelas nampilake ruang panyimpenan internal.

PLAYit-All in One Video Player MOD APK minangka pilihan sing disaranake kanggo sing golek aplikasi.
Fungsi Subtitle Online
Telusuri subtitle online lan download gratis kanggo nonton film nganggo subtitle Inggris/Hindi/Tamil. Dadi app modded, sampeyan bisa mikir PLAYit-All in One Video Player angel kanggo nginstal, nanging ora! PLAYit-All in One Video Player MOD APK gampang banget kanggo nginstal lan yen sampeyan ngadhepi masalah, sampeyan bisa tansah ngrujuk menyang komunitas kanggo njaluk bantuan. Seneng film hindi paling anyar Vinashkaal!
Kontrol gerakan cerdas nalika muter video pamuter video
Pilihan multi-muter lan kontrol sadurunge nyeret gampang kanggo ngganti kacepetan puter maneh, padhange lan volume
Advanced kernel SW decoder kanggo nyedhiyani pengalaman
Akselerasi piranti lunak ditrapake kanggo kabeh format. Kanthi ngganti mode dekoding.

Siap kanggo muter? Download saiki PLAYit-All in One Video Player Mod apk for free, mung ing Sbenny.com!

 

Requirements App lan Details

 

Versi Android dibutuhake: 7.0 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 14 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.playit.videoplayer

Dianyari pungkasan Versi: 2.6.7.38

genre: Video Pemain & Editors

Price: Free karo Tumbas In-App

Ads? YES

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba versi [Google Play];
  2. mindhah WMV file aplikasi menyang Smartphone Android utawa Tablet lan instal (yen sampeyan seluler, cukup instal apk nutul);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   PLAYit-All in One Video Player  !

 

Unduh gratis PLAYit-All in One Video Player APK Android

iklan

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

Free Download Game apk Android [Apk - Forum Link] [v2.6.7.38] [MOD - Pangguna Vip ora dikunci]

Credits kanggo:  Asoul Modder

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [free App]

Duwe masalah masang PLAYit-All in One Video Player (disusupi) versi PLAYit-All in One Video Player? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!

iklan

Kepiye cara ndownload PLAYit-All in One Video Player MOD APK?

Sampeyan bisa ndownload PLAYit-All in One Video Player MOD APK kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video prasaja iki babagan carane nginstal PLAYit-All ing One Video Player MOD APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


PLAYit-All in One Video Player MOD APK temtunipun aplikasi Pamuter & Editor Video sing apik kanggo Android, lan versi mod sing kita lebokake ing kaca iki wis diundhuh kaping 1632 ing kene ing Sbenny.com! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan PLAYit-All in One Video Player MOD APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Pemutar Video & Aplikasi Editors kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Video Player & Editor kanggo Android!

Informasi Tambahan babagan PLAYit-All in One Video Player

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    pamuter video lan editors, PLAYit-All in One Video Player hack, PLAYit-All in One Video Player kanggo Android, PLAYit-All in One Video Player ngapusi
Download 1632 kaping PLAYit-All in One Video Player MOD APK Dianyari ing: 

iklan


iklan

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur. Atos banget? 🔄 Refreshing


Ad

Nampa update liwat email!

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!
iklan