Dipasang ing sapisanan ing Sbenny.com®  on

 Contact Us / DMCA APK

 

Hubungi Kita

Yen sampeyan duwe panjaluk apa wae utawa umpan balik, cara sing paling apik kanggo gabung ing komunitas kita https://forum.sbenny.com ngendi kita bisa njamin telung sistem komunikasi gedhe: Shoutbox (ing indeks forum), obrolan Facebook-Kaya (kanggo pangguna pangguna, wiyar forum) lan sistem PM. 

Notifikasi saka nyariosaken pelanggaran hak cipta (DMCA)

Iku privasi sbenny.com kanggo nggarap pemilik hak cipta kanggo nglindhungi properti intelektual lan kanggo njamin yen ora sah ora disebarake liwat sbenny.com. Yen sampeyan pracaya nyandhang karya hak cipta wis disalin kanthi cara sing dadi pelanggaran hak cipta lan bisa diakses liwat layanan, sampeyan bisa ngirim kabar menyang sbenny.com lan menehi katrangan ing ngisor iki:

  • A tandha fisik utawa elektronik saka wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge hak eksklusif sing diduga dilanggar;
  • Identifikasi karya hak ciptane sing diklaim wis dilanggar, utawa, yen karya sing duwe hak cipta ing situs online siji ditutupi dening notifikasi siji, dhaptar wakil karya kasebut ing situs kasebut;
  • Identifikasi materi sing diklaim dadi infringing utawa dadi subyek kegiatan infringing lan sing bakal dibusak utawa akses menyang sing ora aktif lan informasi cukup cukup kanggo ngidini panyedhiya layanan kanggo nemokake materi;
  • Informasi cukup cukup kanggo ngidini panyedhiya layanan kanggo ngubungi, kayata alamat, nomer telpon lan alamat email;
  • Pratelan manawa pihak sing ngeluh duwe kapercayan sing yakin manawa nggunakake materi kasebut ora diidini dening pemilik hak cipta; lan pratelan manawa informasi ing komplain kasebut akurat lan pihak sing ngeluh diwenehi wewenang kanggo tumindak atas pamilik hak cipta.

Sampeyan ngakoni manawa sampeyan ora netepi kabeh persyaratan bagean iki, kabar sampeyan (kabar DMCA) bisa uga ora bener.

Yen panganggo hak cipta misrepresented pratelan babagan materi infringing, sing nduweni hak cipta banjur bakal tanggung jawab kanggo sembarang kerusakan sing ngasilake saka ora bener mbusak materi.

Sbenny.com bakal menehi kabar marang penerbit utawa pangguna saka kawicaksanan babagan pelanggaran hak cipta lan akibat saka aktivitas infringe bola.

Sesuai karo hukum hak cipta sing ditrapake, sbenny.com wis diadopsi kabijakan terminating, ing kahanan sing cocok, penerbit lan pangguna sing dianggep minangka infringer ngulang. Sbenny.com bisa uga ing watesan sawijine akses menyang layanan lan / utawa ngakhiri akun saka sembarang penerbit utawa pangguna sing nglanggar hak properti intelektual liyane, ora ana utawa ora ana pelanggaran balesan.

Kanggo ngisi kabar DMCA, hubungi tim penyalahgunaan kita.

Tim sbenny.com bakal bungah mbantu sampeyan *.

Sbenny.com® 

* Kaping nanggepi beda-beda nanging padha biasané antarane jam 24-48.

Download 128929 kaping Hubungi Kami / DMCA APK Dianyari ing: 

Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!