Download Battlefield Combat: Duty Call MOD APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(1 Pilih)
Battlefield Combat: Tugas Telpon MOD APK - 5.0 kejaba 5 adhedhasar 1 vote

nelpon tugas perang

Telpon tugas pertempuran medan perang MOD APK Android

Unduh Gratis MOD APK Android Battlefield Combat: Call Duty 

  

Description

 


Skenario penting ing Perang Dunia II, pertempuran paling getih ing sejarah. Pengeboman ngancurake kutha kasebut, rong tentara bentrok nganti pirang-pirang wulan lan perang mudhun dadi gelut bangunan-menyang-bangunan. Komando sing gagah perkasa, mung nganggo bedhil ing serangan garis depan, nembak lan mateni luwih saka 200 wong nggunakake keahlian sniper sing nggumunake. Jenenge, Vasily Zaytsev.

Fitur kanggo Pertempuran perang: Telpon tugas kanggo Android

• Gaya urip lan crita sing wis diolah maneh, supaya para pemain kita luwih seneng
• Rasakake tekanan penembak jitu sing ngadhepi mungsuh
• Ombak mungsuh AI sing dikendhaleni tanpa wates
• Pemotretan realistis lan muat maneh senjata
• 72 skenario sing beda-beda, dirancang kanthi tliti lan dites dening tim pangembangan
• Grafik 3D nyata dioptimalake kanggo macem-macem piranti
• Gampang sinau, ora angel sinau
• Nuduhake karo kanca ing Facebook lan entuk gaman anyar
• Pancen GRATIS MAEN, ora mbayar kanggo menang

Sampeyan bisa milih dadi pembunuh kontrak, komando mematikan, pembunuh sniper kejam utawa peluru senjata sing galak, kabeh wis latihan pertempuran modern. Rungokake panggilan tugas lan perjuangake kamardikan bangsamu! Seneng-seneng karo ndownload APK MOD saka Pertempuran perang: Telpon tugas kanggo free, ing Sbenny.com!

 

 

Syarat lan Rincian APK

 

versi Android dibutuhake: 2.3 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

panyimpenan dibutuhake: MB 83 utawa liyane

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.hydranetworks.battlefieldstalingrado

Dianyari pungkasan Versi: 5.1.4

genre: Tindakan

Price: Free karo Tumbas In-App

Ads? ora ana

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. mindhah WMV file menyang Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo  Pertempuran perang: Telpon tugas  

 

free Download Battlefield Combat: Duty Calla apk Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [83.1 MB] [v5.1.4] [MEGA Mod]

MEGA Fitur Mod:

  • Emas Unlimited
  • Awis tanpa wates
  • Kit Med Unlimited

OR

download [apk] [83.0 MB] [v5.1.4] 

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Game free]

 

Duwe masalah masang Battlefield Combat: Duty Call Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link bejat? Nggolek Mod (disusupi) versi Battlefield Combat: Duty CallJoin masyarakat kita lan kita bakal mbantu!


Battlefield Combat: Duty Call MOD APK iku mesthi aplikasi Aksi sing apik kanggo Android, lan versi mod sing kita lebokake ing kaca iki wis diundhuh kaping 9042 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng game sing disusupi lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan Battlefield Combat: Duty Call MOD APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi tumindak kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Aksi kanggo Android!

Info Tambahan babagan Battlefield Combat: Tugas Telpon

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Tindakan, Battlefield Combat: Tugas Telpon hack, Battlefield Combat: Tugas Telpon kanggo Android, Battlefield Combat: Duty Call cheat
Download 9042 kaping Battlefield Combat: Duty Call MOD APK Dianyari ing: 




Komentar



Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!

iklan

Download saiki The Cursed Castle - RPG Online ing Google Play