Download Cinema Game : RAGE APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(0 Votes)

Game Cinema: RAGE

Cinema Game: RAGE APK + DATA Download Gratis Android

Game Android: Game Sinema: RAGE 

Description

Purnama, kanthi kekuwatan kanggo ndeleng masa depan, dumadakan ilang.

Gio, nalika nggoleki bebener, nemokake petunjuk sing peteng lan misterius babagan ngilang Full Moon.
Sajrone ngoyak, Gio kepengin banget nganggo macem-macem karakter - Charles, peretas nerdy, Celine, ahli warise sing ayu, lan Yeondu, vokalis band kanthi sikap.
Rahasia ing jaman biyen nyritakake nalika sampeyan golek kebenaran!
Kepiye nasibe Gio lan liyane?

1. Game Bioskop Pertama ing Dunia.
- Karya seni revolusioner sing diproduksi dening sutradara Korea lan aktor utama.
- 7 trek lagu ing game sing diprodhuksi dening seniman utama.
- Melu silang kanthi sampurna ing antarane game lan film kanggo pisanan ing urip sampeyan.

2. Alur crita solid sing ditulis dening panulis kelas paling dhuwur.
Ketik jagad RAGE, lan rasakake dalane crito sing apik lan aktor Korea terkenal!
Pilih kanthi wicaksana, amarga keputusan sampeyan bakal nggawe bedane nasib saben karakter

3. Akeh jinis game mini kanggo hiburan sing luwih sugih.
Coba coba luwih saka 14 game mini sing beda kanggo nemokake petunjuk sing didhelikake!

Tips sadurunge nyiyapake:

1. Priksa manawa versi AOS sampeyan 4.1 utawa luwih dhuwur.
2. Yen sampeyan nemoni masalah sajrone instalasi, disaranake mbusak aplikasi sing ora penting / sing ora perlu kanggo ngamanake ruang disk sing cukup lan ndownload game maneh.
3. Teks ing game adhedhasar setelan teks ing smartphone. Kanggo ngganti basa, mangga mbukak "setelan - basa lan input - basa". RAGE ndhukung 2 basa kalebu Inggris lan Jepang.
4. Yen sampeyan duwe macem-macem pitakon sing gegandhengan karo game, kirimake liwat email liwat pusat layanan pelanggan ing game.
Sampeyan bisa nemokake pusat pelanggan ing: In-game> Pilihan> CS Center

Syarat lan Rincian APK

Versi Android dibutuhake: 4.1 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 360 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake.

ID APK: air.com.syobe.rage

Dianyari pungkasan Versi: 0.0.53

genre: Tindakan

Instructions instalasi

download apk ngajukake ngisor;

Pindahna menyang Smartphone Android utawa Tablet;

Instal apk ngajukake (Tapping ing);

download GAME cache lan extract;

Pindhah folder menyang sdcard / Android / obb lan seneng-seneng karo Game Cinema: RAGE!

Unduh Gratis Cinema Game : RAGE APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [48.79 MB] [download link langsung]

download [GAME cache] [306.6 MB] [download link external]

download [Apk + DATA] [Google Play] [game mbayar]

Link Rusak? Nggolek versi anyar? Kirim komentar ing ngisor iki lan kita bakal nganyari link sanalika bisa! Sampeyan uga bisa njaluk MOD, Pandhuan cheat, cara nglewati lan liya-liyane!


Cinema Game : RAGE APK temtunipun aplikasi Aksi sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 16700 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng karo gamelan lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan Cinema Game : RAGE APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi tumindak kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Aksi kanggo Android!

Download 16700 kaping Cinema Game : RAGE APK Dianyari ing: 

Komentar



Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!

iklan

Download saiki The Cursed Castle - RPG Online ing Google Play