Download Citadel 1986

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(0 Votes)

benteng 1986

benteng 1986 APK Android

Free Download apk Android Benteng 1986

Description

The Benteng. Dibangun ing taun 1986 dening wong gemblung lan ora ditemokake, bosok suwene 30 taun suwene. Sampeyan korban pertama!

Versi lengkap iki Benteng 1986 nampilake kabeh 37 wilayah sing ana ing sak peta gedhe. Tuku uga mbantu aku nulis game liyane.

Tambahan saka Benteng 1986 kanggo Android

• Siji peta raksasa kebecikan game platform 8-bit.
• Nambah kacepetan game kanggo nambah wektu.
• Gunakake rangkulan sampeyan supaya Teddy bear apik.

Seneng-seneng dening ngundhuh FULL apk saka Benteng 1986 kanggo free, ing Sbenny.com!

Syarat lan Rincian APK

versi Android dibutuhake: 2.3.3 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

panyimpenan dibutuhake: MB 24 utawa liyane

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.clockworkpixels.citadel1986

Dianyari pungkasan Versi: 1.00.8

genre: Tindakan

Price: € 1,09 karo Tumbas NO In-App

Ads? ora ana

Instructions instalasi

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi game) UTAWA nyoba versi [Google Play];
  2. mindhah WMV file menyang Smartphone utawa tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nutul ing layar kasebut);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo  Benteng 1986  !

Unduh Gratis Citadel 1986 APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

Download APK iki gratis [apk] [24.8 MB] [v1.00.8]

OR

Entuk versi asli aplikasi iki ing Google Play [Apk + DATA] [Google Play] [mbayar Game]

Duwe masalah masang Benteng 1986? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link bejat? Nggolek Mod (disusupi) versi Benteng 1986? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!


Citadel 1986 is definitely a great Action app for Android, and has been already downloaded 7790 times here at Sbenny.com! You'll love its gameplay for sure and we hope you'll enjoy it! If you have some spare moments, please scroll down and review this app by giving a valuable feedback and sharing your experience about Citadel 1986, to help people from all around the world to know what you think about it.
Yen tresna Aplikasi tumindak kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Aksi kanggo Android!

Info Tambahan babagan Benteng 1986

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Tindakan, Peretasan Citadel 1986, Citadel 1986 kanggo Android, Benteng 1986 ngapusi
Download 7790 kaping Benteng 1986 Dianyari ing: 




Komentar



Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!

iklan

Download saiki The Cursed Castle - RPG Online ing Google Play