Download CONTRACT KILLER: SNIPER MOD APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(5 Votes)
KONTRAK KILLER: MOD APK SNIPER - 4.6 kejaba 5 adhedhasar 5 votes

CONTRACT KILLER: SNIPER

CONTRACT KILLER: SNIPER MOD APK Unduh gratis

Free Download Mod apk Android CONTRACT KILLER SNIPER 

Description

Sampeyan salah siji pandhuane sing paling apik ing donya, lan sampeyan wis disewakake kanggo nyusup menyang lokasi aman lan ngilangi target profil dhuwur. Nindakake serangan sing mateni lan tindakake aturan mung: Muliaake Kontrak.
Ngilangi kekerasan mungsuh, ngetung kabeh basis utawa njupuk target siji sing paling penting. Misi sabanjure iku sithik.

Njupuk liwat misi 250 lan kampanye karo gol unik. Saham metu target saka long-macem, dijupuk mudhun karo nembak well-diselehake, dhasar mungsuh nyerang Kepala utawa infiltrasi garis mungsuh tanpa ngorbanak├ę identitas.

Upgrade arsenal senjata lan pertahanan basis kanggo nglindhungi tumpukan sampeyan. Gunakake senapan penembak jitu, senapan serbu, senapan abot, senjata tesla, peluncur roket, lempengan pisau, med medesi, armor, lan liya-liyane.

Nyerang basis pemain liya, nyolong sumber daya, lan dadi juara PvP sing ora ditemtokake.

Milih path sampeyan dhewe liwat saben misi lan nggunakake tutup kanggo keuntungan sampeyan. Disable guns sentry, detonate explosive objects lan ora mlebu geni.

Pindhah ketok saka siji lokasi kanggo sabanjure lan njupuk ing kontrak internasional Newest. Iku nganti sampeyan dadi tukang mateni global pokok.
High-end, tablet urutane critane game immersive!

Sniper Killer Contract Gratis kanggo muter, nanging sampeyan bisa milih kanggo mbayar dhuwit nyata kanggo sawetara item ekstra .. utawa sampeyan bisa ngundhuh mod MOD saka Sbenny.com!

Syarat lan Rincian APK

Versi Android dibutuhake: 3.0 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 170 MB utawa luwih

sambungan Internet IS dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.glu.contractkiller3

Dianyari pungkasan Versi: 5.1.1

genre: Tindakan

Price: Free karo Tumbas In-App

Ads? YES

Instructions instalasi

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi game) UTAWA nyoba versi [Google Play];
  2. mindhah WMV file menyang Smartphone utawa tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nutul ing layar kasebut);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   CONTRACT KILLER SNIPER  !

free Download Contract Killer Sniper apk Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [14.3 MB] [v5.1.1] [MEGA Mod]

download [GAME cache] [152.7 MB] [v5.1.1] [MEGA Mod]

Fitur Mod MEGA:

  • pluru Unlimited
  • Mode Allah
  • Peluang tansah Critical
  • 1 Hit Kill
  • Mode God & 1 Hit Kill Dianggo ing PVP
  • Signature Bypass
  • No Ads

Credits kanggo: DanYal. Info liyane babagan release Android iki kene.

OR

download [apk] [14.3 MB] [v5.1.1]

download [GAME cache] [152.7 MB] [v5.1.1]

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Game free]

Duwe masalah masang Contract Killer 3 Sniper? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link bejat? Nggolek Mod (disusupi) versi Contract Killer: Sniper? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!


Kepiye Download APK KONTRAK KILLER: SNIPER?

Sampeyan bisa ndownload CONTRACT KILLER: SNIPER MOD APK kanthi telung langkah sederhana:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video sing gampang iki babagan cara nginstal CONTRACT KILLER: SNIPER MOD APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


CONTRACT KILLER: SNIPER MOD APK iku mesthi aplikasi Aksi sing apik kanggo Android, lan versi mod sing kita lebokake ing kaca iki wis diundhuh kaping 17517 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng game sing disusupi lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan CONTRACT KILLER: SNIPER MOD APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi tumindak kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Aksi kanggo Android!

Info tambahan babagan KONTRAK KILLER: SNIPER

  • Instalasi Koleksi: Instalasi Harder (apk + DATA)
  • Sambungan Internet: Ya (online mung)
  • Diwenehi miturut:
    Tindakan, KONTRAK KILLER: SNIPER hack, PEMBUNUH KONTRAK: SNIPER kanggo android, KONTRAK KILLER: SNIPER ngapusi
Download 17517 kaping KONTRAK KILLER: MOD APK SNIPER Dianyari ing: 




Komentar



Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!

iklan

Download saiki The Cursed Castle - RPG Online ing Google Play