Download Farmerama Explorer APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(91 Votes)
Farmerama Explorer APK - 4.2 kejaba 5 adhedhasar 91 votes

Farmerama Explorer

Farmerama Explorer Gratis Unduh Game Android

Description

download Farmerama Explorer kanggo FREE! - Mung game paling apik ing Sbenny.com

Play Farmerama Explorer game for free! Sampeyan bakal tresna urutane critane game sawijining manawa. Apa mbayar kanggo Google Play versi lengkap? Ing situs iki, panjenengan bisa download game mobile ndhuwur kanggo maksud apa smartphone utawa tablet gampang lan 100% free! Kanthi game apk iki sampeyan ora bakal bosen ing wektu free. Yen nginstal game iki Android lengkap, sampeyan bakal muter kanggo jam lan kowé bakal duwe akèh fun! ayu grafis lan urutane critane game gawe ketagihan bakal tetep sing dina kepincut lan wengi. Ing situs iki, panjenengan bakal nemokake akeh game utawa apps benten aliran, saka ngulandara lan tumindak kanggo ing RPG lan racing apk game lan sampeyan uga bakal nemokake mod lan disusupi versi saben game Android: urip Unlimited, pluru, tingkat ngunci, ora iklan lan liyane!!! Download game gedhe iki kanggo telpon seluler liwat PC, Smartphone utawa Tablet!

Padha mbangun darbek mburine, nyebarake wiji lan mbanyoni kanggo tuwuh macem-macem kembang, sayuran lan biji-bijine kanggo isi pesenan ing pasar. Wektu panenmu kanggo panen ing bursts sedheng sedina muput.
Raise pitik, terwelu, wedhus, wedhus lan sapi. Ningkatake babi, kalkun, tawon, jaran lan maneka jinis kewan prodhuktif lucu ing farm sampeyan.
Ngedol panen ing pasar utawa ing kutha kanggo nggawe dhuwit kanggo tuku peralatan pertanian kanggo nggawe panen sing luwih gampang, wiji kanggo tuwuh panen, tuku kewan, wit lan pasokan pertanian liyane.
Ndandani gubuk kanthi hiasan lan sijine ing layar kanggo pengunjung seneng lan menehi rating.
Kanthi Farmerama Explorer sampeyan bisa ngunjungi kabeh situs resmi.

Farmerama Explorer minangka alat bantuan kanggo Farmerama game. Iki ora GAME nanging mung Panuntun kanggo mbantu sampeyan ing game FARMERAMA.

Syarat lan Rincian APK

Android 2.1 lan versi Android lan Smartphone sing luwih dhuwur.

Dibutuhake Storage Space: 3MB utawa liyane

Internet Connection ora dibutuhake

Instructions instalasi

download WMV file ing ngisor iki, pindhah menyang ponsel Android utawa tablet, instal game lan seneng-seneng karo Farmerama Explorer!

Unduh Farmerama Explorer APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk] [2.7 MB] [link dianyari]


Farmerama Explorer APK temtunipun minangka aplikasi Kulawarga sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 41374 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng gamelan lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan Farmerama Explorer APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi kulawarga kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, klik kene kanggo golek koleksi aplikasi Family lengkap kanggo Android!

Download 41374 kaping Farmerama Explorer APK Dianyari ing: 

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur. Banget banget? 🔄 Refreshing


Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!