Download Hay Day APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(55 Votes)
Hay Day APK - 4.3 kejaba 5 adhedhasar 55 votes

Hay Day

Hay Day Free Download Game Android

Description

download Hay Day kanggo FREE! - Mung game paling apik ing Sbenny.com

Play Hay Day game for free! Sampeyan bakal tresna urutane critane game sawijining manawa. Apa mbayar kanggo Google Play versi lengkap? Ing situs iki, panjenengan bisa download game mobile ndhuwur kanggo maksud apa smartphone utawa tablet gampang lan 100% free! Kanthi game apk iki sampeyan ora bakal bosen ing wektu free. Yen nginstal game iki Android lengkap, sampeyan bakal muter kanggo jam lan kowé bakal duwe akèh fun! ayu grafis lan urutane critane game gawe ketagihan bakal tetep sing dina kepincut lan wengi. Ing situs iki, panjenengan bakal nemokake akeh game utawa apps benten aliran, saka ngulandara lan tumindak kanggo ing RPG lan racing apk game lan sampeyan uga bakal nemokake mod lan disusupi versi saben game Android: urip Unlimited, pluru, tingkat ngunci, ora iklan lan liyane!!! Download game gedhe iki kanggo telpon seluler liwat PC, Smartphone utawa Tablet!

Iku Panggonan khusus nyata. Iku ora udan-nanging crops tau mati. Food mundak akeh free, tanggi eseman, lan kéwan sing seneng kanggo ndeleng sampeyan.
HAY DAY-Iku'S 100% FREE-RANGE fun!
Hay Day temen free muter , Nanging sawetara item game uga bisa dituku kanggo dhuwit nyata. Yen sampeyan ora pengin nggunakake fitur iki, atur proteksi sandhi kanggo tuku ing setelan aplikasi Google Play Store. Uga, miturut Katentuan Layanan lan Kabijakan Privasi, sampeyan kudu paling sethithik 13 taun kanggo muter utawa ndownload Hay Day.
HAY DAY punika utopia tani. Sampeyan bakal ketemu quirky karakter ing loro sikil lan papat sing:
♥ Tuwuh lan ngatur farm
♥ crops Trade lan barang farm-seger karo tanggi lan kanca-kanca
♥ Turutono pesenan dening truk, steamboat lan farm ngadeg
♥ Mbangun kutha dhewe lan pengunjung sambutan
♥ NGALAMI kemungkinan telas urip mati tanah
kontrol Gamelan lan prasaja nggawe muter gampang, intuisi lan nyenengake ing telpon Android piranti.
Ora wonder Hay Day antarane game ing 37 negara-iku universal sing ditresnani.

Syarat Apk:

Versi Android dibutuhake: 4.0.3 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 70 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.supercell.hayday

Dianyari pungkasan Versi: 1.61.264

genre: Family

Price: Free karo Tumbas In-App

Instructions instalasi

Download siji saka [apk] File ing ngisor iki lan pindhah menyang smartphone Android utawa tablet;

Instal WMV game file nanging ora miwiti game durung;

Download [GAME cache] Lan extract;

Pindhah folder sing ngemot file .obb kanggo: "sdcard / Android / obb /" lan seneng-seneng playing Hay Day!

Unduh gratis Hay Day APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [49.2 MB] [v1.23.250]

download [GAME cache] [17.9 MB] [v1.23.250]

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Game free]

Duwe masalah masang Hay Day? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link rusak? Nggolek versi anyar utawa Mod (disusupi) saka Hay Day? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!


Hay Day APK temtunipun minangka aplikasi Kulawarga sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 41740 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng gamelan lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan Hay Day APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi kulawarga kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, klik kene kanggo golek koleksi aplikasi Family lengkap kanggo Android!

Download 41740 kaping Hay Day APK Dianyari ing: 

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur. Banget banget? 🔄 Refreshing


Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!