Download Stay On The Ice APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(6 Votes)
Tetep Ing Ice APK - 3.7 kejaba 5 adhedhasar 6 votes

Tetep On Ice The

Tetep ana ing Ice Free Download Android APK

Description

Download Tetep ing Es GRATIS! - Mung game paling apik ing Sbenny.com

Main game Stay On The Ice kanthi gratis! Sampeyan bakal seneng urutane critane game kanthi manawa. Napa mbayar Google Play versi lengkap? Ing situs iki, sampeyan bisa ndownload game seluler top kanggo smartphone utawa tablet kanthi gampang lan gratis 100%! Kanthi game apk iki, sampeyan ora bakal bosen ing wektu luang. Yen sampeyan nginstal game Android lengkap iki, sampeyan bakal muter nganti pirang-pirang jam lan sampeyan bakal seneng-seneng! Grafis sing apik lan urutane critane game gawe ketagihan bakal narik kawigaten sampeyan rina lan wengi. Ing situs web sampeyan, sampeyan bakal nemokake akeh game utawa aplikasi liyane kanthi genre sing beda-beda, wiwit ngulandara lan tumindak menyang game apk rpg lan racing apk lan sampeyan uga bakal nemokake mod lan versi hack saka saben game Android: urip tanpa wates, amunisi, dhuwit, level ora dikunci, ora ana iklan lan liya-liyane !!! Download game iki kanggo ponsel liwat PC, Smartphone utawa Tablet!

Tetep ing Ice tantangan anak sampeyan kanggo bantuan penguin nengsemake ing es njaga keseimbangane ing gunung es ing game nutul paling apik tenan iki! Nalika jam entek, reaksi cepet dibutuhake kanggo njaga penguin sing mlumpat saka geser saka gunung es. Trik iku sampeyan kudu dadi tapper super cepet! Aja nganti penguin sampeyan kenek banyu adhem, amarga wis cedhak pinggir es, cepet tutul driji kanggo nguripake kanca-kanca sing dolanan lan bali menyang safety. SeaWorld® Kids, ngendi bayangan ketemu alam, ndadekke sampeyan frigidly fun lan reaksi cepet game iki kebak akeh jinis penguin grapyak. Sampeyan mung kudu nggawe penguin kasebut TETAP ING ES!
Iki kanca penguin nengsemake perlu bantuan kanggo tetep ing Ès kanggo anggere sampeyan bisa bisa. Kanthi limang urip penguin, iku kabeh munggah kanggo sampeyan supaya jam saka mlaku metu. obyek misterius sing ngambang ngubengi banyu lan sampeyan kudu klik sing tetep jam mlaku, banget. Elingi - yen ora cukup cepet, kanca penguin bakal mlebukake nengen es sing, jam bakal mungkasi lan game bakal liwat. Supaya muter kanggo nyoba kanggo ngalahake wektu, maneh netepi penguins ing es, sing luwih apik.
Tetep ing Ice dening SeaWorld Kids iku sawijining game addicting sing seneng kabeh abad! App fitur kerasa colored penguins slipping lan ngusapake watara ing wektu kanggo music nyenengake.
Tetep ing fitur Ice:
● grafis kerasa colored
● Nyenengake, fun music diputer ing saindhenging game
● Option kanggo bisu / mateni music nalika wektu sepi perlu
● penguins Adorable kabeh lan manéka ukuran
● A jam wektu kanggo trek wektu paling

Syarat & Rincian Aplikasi

 Android 2.3 lan versi Android lan Smartphone sing luwih dhuwur

Instructions instalasi

Download file WMV ngisor, pindhah menyang smartphone Android utawa tablet, nginstal game lan seneng-seneng playing Tetep On Ice The !

Unduh gratis Stay On The Ice APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk] [26.9 MB] [langsung download link]


Stay On The Ice APK temtunipun minangka aplikasi Kulawarga sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 24211 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng gamelan lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan Stay On The Ice APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi kulawarga kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, klik kene kanggo golek koleksi aplikasi Family lengkap kanggo Android!

Download 24211 kaping

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur. Banget banget? 🔄 Refreshing


Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!