Download DEFENDERS & DRAGONS MOD APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(20 Votes)
DEFENDERS & DRAGONS MOD APK - 4.7 kejaba 5 adhedhasar 20 votes

DEFENDER & DRAGON

DEFENDERS & DRAGONS MOD APK Download Game Android Gratis

Free Download Mod apk Android DEFENDER & DRAGON 

Description

Mimpin sekutu sampeyan ing perang abad kepungkur kanggo ngalahake tentara peteng Balewyrm sing ala.
Lindhungi wilayah ing saindenging jagad ing game pertahanan tali tarik perang sing paling epik: Bek & Naga!

fitur:
Nyeluk sekutu sing kuat lan nyiyapake pertahanan kanggo nglindhungi segel saka serangan tanpa welas!

Digdaya misi pamuter siji, perang karo pemain liyane, lan lengkapi tantangan saben dina kanggo mbukak kunci prestasi!

Dolanan minangka Ksatria, Elven Ranger, Dwarf Warrior, Archangel, lan liya-liyane. Kuatake pasukan sampeyan kanthi mbukak kunci kabeh!

Tantang pemain online kanggo nyolong artefak sing larang regane. Koleksi lengkap kanggo entuk hadiah gedhe!

Tuku gaman lan armour anyar, upgrade pertahanan, bekasi pesona sihir, lan bukak kunci sekutu kanggo nambah kekuwatan sampeyan!

Syarat lan Rincian APK

versi Android dibutuhake: 2.1 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

panyimpenan dibutuhake: MB 77 utawa liyane

sambungan Internet IS dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.glu.prt

Dianyari pungkasan Versi: 1.0.3

genre: Tindakan

Price: Free karo Tumbas In-App

Ads? YES

Instructions instalasi

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. mindhah WMV file menyang Smartphone utawa tablet lan nginstal (yen sampeyan ana ing seluler, mung nginstal apk nutul ing layar kasebut);
  3. Download [tepatGAME cachefile];
  4. Extract (yen sampeyan ana ing seluler, nggunakake Pangatur file kanggo nggayuh folder Downloads, banjur golek game file cache, tetep mencet ing file zip kanggo bab detik 1-2 lan menu bakal katon, banjur pilih "Extract" );
  5. Pindhah folder sing ngemot .obb ngajukake kanggo: sdcard / Android / obb / (yen ora duwe microSD banjur pindhah menyang: Android / obb / lan yen sampeyan ora bisa ndeleng folder "obb" nang "Android", mung nggawe);
  6. Bukak app lan seneng-seneng karo DEFENDER & DRAGON!

Unduh Gratis Defenders & Dragons APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [4.2 MB] [v1.0.3] [MOD - Koin Unlimited & Jiwa Unlimited]

download [GAME cache] [67.7 MB] [v1.0.3] [MOD - Koin Unlimited & Jiwa Unlimited]

Credits kanggo: Me (Sbenny). Info liyane babagan release Android iki kene.

OR

download [apk] [4.2 MB] [v1.0.3] [MOD - Kredit Glu Unlimited & Dhuwit Unlimited]

download [GAME cache] [67.7 MB] [v1.0.3] [MOD - Kredit Glu Unlimited & Dhuwit Unlimited]

Credits kanggo: Me (Sbenny). Info liyane babagan release Android iki kene.

OR

download [apk] [4.2 MB] [v1.0.3]

download [GAME cache] [67.7 MB] [v1.0.3]

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Game free]

Duwe masalah masang Bek & Naga? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link bejat? Nggolek Mod (disusupi) versi Bek lan Naga? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!


Kepiye cara ndownload APK MOD DEFENDERS & DRAGONS?

Sampeyan bisa ndownload APK MOD DEFENDERS & DRAGONS kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video sing gampang iki babagan cara nginstal DEFENDERS & DRAGONS MOD APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


DEFENDERS & DRAGONS MOD APK temtunipun aplikasi Aksi sing apik kanggo Android, lan versi mod sing kita lebokake ing kaca iki wis diundhuh kaping 21349 ing kene ing Sbenny.com! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan APK MOD DEFENDERS & DRAGONS, kanggo bantuan wong saka sak ndonya kanggo ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi tumindak kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Aksi kanggo Android!

Informasi Tambahan babagan PEMBELA & NAGA

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ya (online mung)
  • Diwenehi miturut:
    Tindakan, Pembela & Naga hack, DEFENDERS & DRAGONS kanggo android, DEFENDERS & DRAGONS ngapusi
Download 21349 kaping DEFENDERS & DRAGONS MOD APK Dianyari ing: 

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur. Banget banget? 🔄 Refreshing


Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!