Download The Healing - Horror Story MOD APK

⬇️ Link Download
Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(6 Votes)
The Healing - Kisah Horror MOD APK - 4.2 kejaba 5 adhedhasar 6 votes

The Healing - Kisah Horror

The Healing - Kisah Horror MOD APK Android

Unduh Gratis APK MOD Android The Healing - Horror Story

  

Description

 

Kanggo sawetara alasan sing ora bisa diterangake, sampeyan ditambahake menyang obrolan grup misterius karo 7 liyane sing sampeyan ora ngerti.

Nalika sampeyan nemokake apa grup iku bab, Dr. Gagak ing - wong liyo serem ing topeng dhokter Wewelak! The Healing - Kisah Horror MOD APK kalebu 7 fitur mod sing luar biasa: Unlimited Bitcoins, Kabeh Galeri Pribadi ora dikunci, Kabeh Link ora dikunci, Kabeh Akun Media Sosial Ora Dikunci, Kabeh Gambar ora dikunci, Kabeh Video Mbukak kunci lan Kabeh Jawaban Eksklusif Ora Dikunci. Bisa uga ana cidra sing luwih luar biasa sing kasedhiya kanggo The Healing - Horror Story ing forum kita uga.

Kaping pisanan, sampeyan njupuk kahanan kanthi tenang, nganti tiba-tiba simbol sing nggegirisi katon kanthi acak ing apartemen sampeyan sing nggawe getih sampeyan adhem. Sampeyan bakal nampa panggilan video serem lan pitunjuk misterius.

Rahasia peteng apa sing nyambungake anggota grup?
Sapa sing nang mburi topeng dokter wabah sing serem?
Lan sapa sing dudu wong-wong mau?!

Dadi app modded, sampeyan bisa uga mikir The Healing - Horror Story angel diinstal, nanging ora! The Healing - Horror Story MOD APK gampang banget kanggo nginstal lan yen sampeyan duwe masalah nginstal, sampeyan bisa tansah ngrujuk menyang komunitas kita.

Saiki terserah sampeyan! Tindakake trek lan pitunjuk, ngrampungake teka-teki sing nyenengake lan nemokake misteri! Mung sampeyan bisa mungkasi piala!

Keputusan sampeyan mengaruhi dalan lan pungkasan saka thriller medeni interaktif iki. Sampeyan mung mutusake carane crita lan hubungan sampeyan karo macem-macem karakter berkembang.

Kanggo nggawe pengalaman game malah luwih nyata, sampeyan bisa nggawe pribadhi profil pangguna karo jeneng, gender lan orientasi. The Healing - Horror Story MOD APK minangka pilihan sing paling apik kanggo sing nggoleki Petualangan, crita Interaktif, Kasual, Pemain tunggal utawa aplikasi Offline. Iki ngidini sampeyan nyemplungake dhewe ing crita.

Kajaba iku, The Healing nawakake konten eksklusif kayata pesen swara, panggilan video lan gambar saka aktor sing apik.

Siap kanggo muter? Download saiki The Healing - Kisah Horror Mod apk for free, mung ing Sbenny.com!

 

Syarat lan Rincian APK

 

versi Android dibutuhake: 4.4 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

panyimpenan dibutuhake: MB 74 utawa liyane

sambungan Internet IS dibutuhake kanggo muter

ID APK: air.de.sponsorads.thehealing

Dianyari pungkasan Versi: 1.10.1

genre: Adventure

Price: Free karo Tumbas In-App

Ads? YES

 

Instructions instalasi

 

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi game) UTAWA nyoba versi [Google Play];
  2. mindhah WMV file menyang Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Miwiti game lan seneng-seneng karo   The Healing - Kisah Horror  !

 

free Download The Healing - Kisah Horror apk Android

iklan

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [Apk - Forum Link] [v1.9.8] [MEGA Mod]

Fitur Mod MEGA:

  • Money Unlimited
  • Kabeh Fitur Premium Dikunci
  • Jawaban Premium Gratis

Credits kanggo: Sbenny

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Game free]

Duwe masalah masang The Healing - Kisah Horror? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link rusak? Nggolek versi anyar utawa Mod (disusupi) saka Penyembuhan? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!

iklan

Kepiye cara ndownload APK MOD The Healing - Horror Story?

Sampeyan bisa ndownload APK MOD The Healing - Horror Story kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video prasaja iki babagan carane nginstal Healing - Horror Story MOD APK or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


The Healing - Horror Story MOD APK iku mesthi aplikasi Petualangan sing apik kanggo Android, lan versi mod sing kita lebokake ing kaca iki wis diundhuh kaping 2005 ing kene ing Sbenny.com! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan The Healing - Horror Story MOD APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi petualangan kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Petualangan kanggo Android!

Informasi Tambahan babagan The Healing - Kisah Horror

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ya (online mung)
Download 2005 kaping The Healing - Horror Story MOD APK Dianyari ing: 

iklan


iklan

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan tingali ing gambar ing ndhuwur. Atos banget? 🔄 Refreshing


Ad

Nampa update liwat email!

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!
iklan