Download BIMA-X MOD APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(46 Votes)
BIMA-X MOD APK - 4.7 kejaba 5 adhedhasar 46 votes

BIMA-X

BIMA-X Mod apk Android Free Download

Download Gratis MOD APK Android BIMA-X 

 

Description

Popular televisi show "Satria Garuda BIMA-X" saiki game action Android!
Play minangka loro Satria lan mungsuh! Seneng siji-siji ing tumindak gelut nggunakake karakter favorit!

Ing mode Single-Player, omonge karo favorit BIMA-X karakter marang siji mungsuh komputer sawise liyane.
Pilih saka limang tingkat saka kangelan: KIDS, gampang, normal, Hard, lan VERY Hard, nggawe diakses kanggo wong saka wiwitan kanggo ahli!

Ing mode Sab, sampeyan bisa muter marang kanca-kanca toko nggunakake Bluetooth.
Gunakake karakter favorit lan nyoba kanggo nggayuh menang 10,000!

Ing mode Challenge, sampeyan mindhah watara peta ngrampungke tantangan kanggo saben tataran.
Entuk karakter anyar dening sik njongko nomer tartamtu combos utawa ngalahak├ę mungsuh kuat!

playing BIMA-X prasaja! Nindakake gerakane kanthi nutul Punch, Kick lan tombol EX.
Pemanen iki karo tombol kanggo narik mati macem-macem gerakane khusus.
Sapa bisa gampang nindakake gerakane nyengsemaken saka gambar mung kanthi nutul tombol SP. Coba nggawe combos asli dhewe!

Syarat lan Rincian APK

versi Android dibutuhake: 4.0.3 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

panyimpenan dibutuhake: MB 22 utawa liyane

sambungan Internet IS dibutuhake kanggo muter

ID APK: com.bandainamcoent.bimax

Dianyari pungkasan Versi: 1.14

genre: Tindakan

Price: Free karo Tumbas In-App

Ads? YES

Instructions instalasi

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. mindhah WMV file menyang Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo   BIMA X  

free Download BIMA-X apk Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [22.2 MB] [v1.14] [MEGA Mod]

Fitur Mod MEGA:

  • Tansah Win (malah yen mati, sampeyan bakal juara)
  • Item Unlimited (ora bisa karo stamina)

Cathetan: Mungsuh bakal tiba ing lemah ing mburi saka match malah yen ing 100% saka sawijining HP, lan iki bisa. LOL.

Credits kanggo: Sbenny. Info liyane babagan release Android iki kene.

OR

download [apk] [22.2 MB] [v1.14]

OR

download [Apk + DATA] [Google Play] [Game free]

Duwe masalah masang BIMA-X? Mangga maca tutorial babagan Nginstal MOD APK FILES.
Link bejat? Nggolek Mod (disusupi) versi BIMA-X? Join masyarakat kita lan kita bakal mbantu!


Kepiye cara ndownload APK MOD BIMA-X?

Sampeyan bisa ndownload BIMA-X MOD APK kanthi telung langkah sing gampang:

  • Klik ing salah sawijining tombol "Download" ijo ing ndhuwur;
  • Sampeyan bakal tekan kaca sing bakal pangalihan sampeyan menyang forum sajrone sawetara detik (yen ora kedadeyan, pencet tombol "Lanjutkan" ing sisih ndhuwur kaca kasebut);
  • Sampeyan saiki ana ing Forum. Yen sampeyan tamu, cukup Login (utawa Ndhaptar, yen sampeyan dudu bagean saka komunitas kita, mung butuh 20 detik) lan link Download bakal katon

Link download ora katon? Aja gupuh: nonton tutorial video sing gampang iki babagan cara nginstal APK MOD BIMA-X or njaluk tulung marang komunitas kita. Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!


BIMA-X MOD APK is definitely a great Action app for Android, and the modded version we provide in this page has been already downloaded 23831 times here at Sbenny.com! You'll love its hacked gameplay for sure and we hope you'll enjoy it! If you have some spare moments, please scroll down and review this app by giving a valuable feedback and sharing your experience about BIMA-X MOD APK, to help people from all around the world to know what you think about it.
Yen tresna Aplikasi tumindak kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, cukup klik ing kene kanggo nemokake koleksi lengkap aplikasi Aksi kanggo Android!

Informasi Tambahan babagan BIMA-X

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ya (online mung)
  • Diwenehi miturut:
    Tindakan, BIMA-X hack, BIMA-X kanggo Android, BIMA-X ngapusi
Download 23831 kaping BIMA-X MOD APK Dianyari ing: 

Komentar



Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!

iklan

Download saiki The Cursed Castle - RPG Online ing Google Play