Download The Three Billy Goats Gruff APK

Versi pungkasan dianyari ing on
Rating WMV iki
(41 Votes)
The Three Billy Wedhus Gruff APK - 3.8 kejaba 5 adhedhasar 41 votes

Tiga Billy Wedhus Gruff

Telung Billy Goats Gruff APK Android Download Gratis

Game Android: Tiga Kambing Billy Kambing 

Description

Game dongeng interaktif sing cocog kanggo bocah lan ora mung! 
Bantu telung Billy Goats Gruff kanggo ngliwati troll, jembatan lan tekan Bukit sing cerah.
Nyenengake kanggo bocah wiwit 2 lan luwih.
Katrampilan maca ora dibutuhake.
Nilai puter maneh sing apik!
Seret wedhus maju nganggo driji!
Pencet wedhus utawa obyek liyane ing sekitar sampeyan kanggo njelajah swara lan kedadeyan lucu.
Pilih ing antarane swara Inggris utawa Norwegia.
Billy Goats Gruff dikembangake kanthi dhukungan saka Institut Film Norwegia / Kaja Hench Dyrlie.

Syarat lan Rincian APK

Versi Android dibutuhake: 4.4 lan versi luwih saka Smartphone Android lan Tablet

Dibutuhake Space Storage: 26 MB utawa luwih

sambungan Internet ora dibutuhake kanggo muter

ID APK: no.agens.bukkenebruse

Dianyari pungkasan Versi: 2.1.0

genre: Family

Price: € 1,90 karo Tumbas NO In-App

Instructions instalasi

  1. Download siji saka [apk] File ing ngisor iki (ing Mod versi ing disusupi app) UTAWA nyoba [Google Play] versi;
  2. Mindhah.apk file menyang Smartphone Android utawa Tablet lan nginstal (yen sampeyan ing seluler, mung nginstal apk nunyuk ing);
  3. Bukak app lan seneng-seneng karo     Tiga Billy Wedhus Gruff    ! 

Unduh Gratis The Three Billy Goats Gruff APK Android

Broken Link? Versi kuna? laporan iku! Pengin sampeyan nggawe MOD khusus kanggo sampeyan? Dolan maring Forum kita darmabakti!

download [apk] [26.8 MB] [v2.1.0]

Njaluk ing Google Play [Apk + DATA] [Google Play] [mbayar Game]

Link Rusak? Nggolek versi anyar? Kirim komentar ing ngisor iki lan kita bakal nganyari link sanalika bisa! Sampeyan uga bisa njaluk MOD, Pandhuan cheat, cara nglewati lan liya-liyane!


The Three Billy Goats Gruff APK temtunipun minangka aplikasi Kulawarga sing apik kanggo Android, lan wis diundhuh kaping 27908 ing kene ing Sbenny.com! Sampeyan mesthi bakal seneng gamelan lan muga-muga sampeyan bakal seneng! Yen sampeyan duwe wektu luang, gulung mudhun lan deleng maneh aplikasi iki kanthi menehi saran lan nuduhake pengalaman sampeyan babagan The Three Billy Goats Gruff APK, kanggo bantuan wong saka sak ndonya supaya ngerti apa sing sampeyan pikirake.
Yen tresna Aplikasi kulawarga kanggo Android kaya sing kita lakoni, sampeyan bakal seneng ngerti yen ana ewonan game lan aplikasi sing padha, klik kene kanggo golek koleksi aplikasi Family lengkap kanggo Android!

Info Tambahan babagan APK Billy Goats Gruff APK

  • Instalasi Koleksi: Instalasi prasaja (apk mung)
  • Sambungan Internet: Ora (bisa diputer offline)
  • Diwenehi miturut:
    Family, Hack telung Billy Wedhus Gruff APK, The Three Billy Goats Gruff APK kanggo Android, The Three Billy Wedhus Gruff APK ngapusi
Download 27908 kaping Telung Billy Goats Gruff APK Dianyari ing: 

Komentar

Kode keamanan

Ketik karakter sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur. Banget banget? 🔄 Refreshing


Nampa nganyari liwat mail

Langganan njaluk kabar babagan rilis lan update sing paling anyar!